194 APPARTEMENTEN & PENTHOUSES
In Olympiade worden in totaal zeven hoogwaardige appartementengebouwen gerealiseerd, die allemaal de naam van memorabele Olympische steden dragen. Vier van de gebouwen bestaan uit moderne koopappartementen, die variëren van 55 tot en met 180 m² (M, M+ L en XL en Penthouses). De prachtige entrees van de gebouwen liggen allemaal aan het park. Zo ben je in een mum van tijd van de gezonde groene omgeving naar binnen en andersom. In de garages onder de gebouwen is niet alleen rekening gehouden met het stallen van auto’s. Er is volop ruimte gemaakt om ook je (race)fietsen of mountainbikes te stallen.
Bekijk het aanbod

DE GEBOUWEN

GRENOBLE 1968
Grenoble 1968 vormt de entree van Olympiade aan de Startbaan en is een kleinschalig en rank gebouw met vijf woonlagen en rondlopende balkons. Deze bieden zowel privacy als een heerlijk uitzicht op het park en de groene omgeving. Je loopt vanuit je appartement zo een heerlijk rondje buiten of fietst richting sport en winkels. Grenoble heeft 42 appartementen in de categorie: M t/m XL
ROME 1960
Rome 1960 biedt op vijf woonlagen een mooie mix aan 31 luxe appartementen in de categorie: M, M+, L en XL. Vooral de buitenruimte en de verbinding met de gezellige buurt aan de overzijde en de vijver voor de deur, maken het gebouw knus en intiem. Rome onderscheidt zich, evenals Chamonix, door de lichte gevelkleur, de ronde vormen en doorlopende afgeronde balkons met een glazen balustrade.
HELSINKI 1952
Helsinki 1952 bestaat uit zeven woonlagen, is gelegen aan het park en heeft rondom schitterende terrassen met uitzicht op de groene omgeving. Het aanbod van de 74 appartementen ligt in de categorie M t/m Penthouse. Daarmee is het gebouw geweldig geschikt voor de urban professional, die uit het werk lekker wil sporten om daarna in alle luxe thuis te kunnen relaxen.
CHAMONIX 1924
Chamonix 1924 bestaat uit negen verdiepingen met 47 appartementen en heeft een schitterend uitzicht op de sportvelden en het park aan de binnenzijde. Het aanbod van appartementen ligt in de categorieën: M, M+, L en XL. Chamonix onderscheidt zich, evenals Rome, door de lichte gevelkleur, de ronde vormen en doorlopende afgeronde balkons met een glazen balustrade.

APARTMENT HIGHLIGHTS

Of je nu een royaal penthouse wil of een kleiner sportief appartement op een lager gelegen verdieping, de woningen in Olympiade zijn gemaakt voor mensen die ook graag buiten zijn. Vandaar dat ieder appartement een riant terras of balkon heeft dat uitkijkt op het park of groene omgeving. De grote ramen en schuifpuien zorgen voor veel licht en comfort in je huis. Je huis wordt verwarmd (en gekoeld) door duurzaam opgewekte vloerverwarming.
Heel comfortabel is ook de hoogwaardige keuken met luxe inbouwapparatuur waarin je natuurlijk elektrisch kookt. En ook je badkamer is voorzien van mooi sanitair en tegelwerk, dat je zelf kunt kiezen. In de gebouwen zijn appartementen van verschillende grootte opgenomen. Zo ontstaat een mooie mix van huishoudens die samen een eigen actieve community vormen. Maak je keuze uit een appartement M, M+, L, XL of één van de luxe penthouses.
APPARTEMENT M
Dit type appartement is perfect voor jouw actieve levensstijl! Geniet van je sport aan de overzijde van de straat. Door de slimme indeling heb je het gemak van één of twee slaapkamers, een fijne living met veel licht en een balkon of terras. Dus, genoeg ruimte om lekker gezond te koken in je luxe keuken of te relaxen na je werk of sport. Maak het je gemakkelijk en stal naast je citybike ook je racefiets of mountainbike in de garage beneden. Er is tenslotte ruimte genoeg.
 • 55-75 m²
 • 1 - 2 slaapkamers
 • Balkon en/of terras
 • Luxe keuken met apparatuur, hoogwaardig sanitair en eigen parkeerplaats
 • Verkoopprijzen vanaf circa € 325.000,-
APPARTEMENT M+
In dit superlichte appartement kom je helemaal tot rust na je rondje hardlopen of fietsen. De grote woonkamer heb je helemaal zo ingericht als je zelf wil. Daarnaast heb je twee of drie slaapkamers, waarvan je er een natuurlijk ook kunt indelen als inloopkast. De royale living en uitgebreide keuken bieden alle ruimte aan jouw gezonde leefstijl... En dan natuurlijk nog die geweldige buitenruimte met uitzicht op het park, die rondom je appartement loopt.
 • 70-90 m²
 • 2 - 3 slaapkamers
 • Balkon en/of terras
 • Luxe keuken met apparatuur, hoogwaardig sanitair en eigen parkeerplaats
 • Verkoopprijzen vanaf circa € 435.000,-
APPARTEMENT L
Groots wonen aan de sportvelden van Amstelveen. De appartementen van type L combineren ruimte en luxe en zijn de perfecte volgende stap in je leven. Improve the way your live! Hier kom je heerlijk thuis na het werk en bereid je je in alle rust voor op je volgende wedstrijd. Wat ga je doen? Tennissen, voetbal, hockey, handbal? Geniet daarna van een gezonde maaltijd uit je eigen (eiland)keuken of ga vanavond nog even een rondje wandelen in het park. Of je blijft natuurlijk op je balkon genieten van de zon en het uitzicht. Ruimte genoeg.
 • 90 -116 m²
 • 2 - 3 slaapkamers
 • Buitenruimte uitkijkend op het park, water of sportvelden
 • Luxe keuken met apparatuur, hoogwaardig sanitair en eigen parkeerplaats
 • Verkoopprijzen vanaf circa € 496.000,-
APPARTEMENT XL
Kom riant wonen in het actiefste woongebied van Nederland. Olympiade biedt XL appartementen aan met twee of drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een royale living aan of met uitzicht op het groene park. Werk of onderneem je liever vanuit huis? Creëer in een van de slaapkamers een licht kantoor. Aan je voeten ligt het prachtige park, waarin je heerlijk een rondje kunt rennen of een rustige wandeling kunt maken tussen de 7 gebouwen. Thuis kom je tot rust op het zeer ruime terras.
 • 116 – 180 m²
 • Terras of balkon uitkijkend op het groen of het water
 • 2 - 4 ruime slaapkamers
 • Luxe keuken met apparatuur, hoogwaardig sanitair en eigen parkeerplaats
 • Verkoopprijzen vanaf circa €729.000,-
PENTHOUSES
De 2 bijzondere penthouses onderstrepen onze ambities om uit te blinken in luxe. Hier woon je soms letterlijk maar altijd figuurlijk op het hoogste niveau van Olympiade. De riante living, de luxe badkamer, de master bedroom met ruimte voor een walk-in-closet en een eilandkeuken maken de woning helemaal af. De ruimte die je binnen hebt, wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend balkon met rondom prachtige vergezichten over het park, Amstelveen tot helemaal aan de Zuidas.
 • 2 unieke penthouses
 • Groot terras rondom de woning
 • 2 - 3 ruime slaapkamers
 • Master bedroom met ruimte voor een walk-in closet
 • Luxe keuken met apparatuur, hoogwaardig sanitair en twee eigen parkeerplaatsen
 • Verkoopprijzen op aanvraag

HERE TO SUSTAIN

Gezond en duurzaam wonen in Olympiade begint natuurlijk met het opwekken van je ‘eigen’ energie door zonnepanelen op de groene daken en gebruik van aardwarmte. Je woning is verder uitstekend geïsoleerd en geventileerd, waardoor je een gunstige energierekening kunt verwachten. En toch heerst er in je huis altijd een heerlijke constante temperatuur, door de vloerverwarming die zomers ook kan koelen.

IK WIL GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN