FINANCIERING
Onze financieel adviseurs helpen je graag met een hypotheek waarmee je alle woonwensen kunt realiseren, en die er ook nog voor zorgt dat je lekker kunt leven!
Wil jij wonen in Olympiade en heb je al een woning op het oog? Wonen in Olympiade is nog een stap dichterbij met een financiële check. Onze financieel adviseurs helpen je graag met een hypotheek waarmee je alle woonwensen kunt realiseren, en die er ook nog voor zorgt dat je lekker kunt leven.

Alle appartementen in Olympiade staan op eigen grond en zijn inclusief een eigen parkeerplaats. Er zijn dus geen extra kosten zoals een erfpachtcanon. En mocht je al een koopwoning met overwaarde hebben dan betekent dit vaak ook een lagere hypotheek voor je nieuwe woning.

Olympiade werkt samen met de hypotheekadviseurs van de Kredieter en Squire Advies B.V. Zij zijn volledig op de hoogte van het project en bieden gunstige rentetarieven en gereduceerd tarief voor wie een nieuwbouwwoning van Olympiade op het oog heeft. Maak een vrijblijvende (online) afspraak met één van onze financieel adviseur via de contactgegevens op onze website onder contact.

EEN HYPOTHEEK IN OLYMPIADE

IK WIL GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN