Locatie

De appartementencomplexen liggen in een semi-openbaar park ter grootte van meer dan twee voetbalvelden. Hier is alle ruimte om te sporten, te spelen, te wandelen of rustig een boek te lezen. De prachtige entrees van de gebouwen liggen ideaal, aan de groene binnentuin. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

Overal dichtbij

Olympiade is gelegen aan de Startbaan, naast de weidse sportvelden van Amstelveen. Op loopafstand vind je een grote verzameling aan sportscholen en sportverenigingen, zoals tennis, voetbal, hockey en rugby. Ook het Amstelveen College, de Internationale School van Amsterdam en het Herman Wesselink College liggen op een steenworp afstand. Op 3 minuten fietsen vind je de Albert Heijn. Iets verder ligt de PLUS, Ekoplaza en Coop. Wel zo gemakkelijk!

 

Plattegrond overzicht gebouwen- zonder letters-1
Locatiekaart Olympiade

BEREIKBAARHEID

Olympiade is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Bushalte Bovenkerkerweg en Startbaan liggen op een paar minuten lopen. Reis je liever met de tram? Je fietst in 3 minuten naar Tramhalte Poortwachter. Reis je met de auto? In 5 minuten draai je de A9 op richting Schiphol en Haarlem, of rijd je via de A2 of A4 richting Amsterdam en Utrecht.

Blijf op de hoogte 

Wil je niks missen rondom de ontwikkelingen van Olympiade? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je automatisch op de hoogte.