UNWIND & REWIND
Olympiade is de nieuwe actieve woonbuurt op een van de sportiefste plekken in de regio. Op de naastgelegen sportvelden aan de Startbaan kun je onder meer hockeyen, rugbyen, tennissen en alle vormen van atletiek bedrijven. De sportschool ligt zelfs op minder dan 500 meter. Na al die actie kun je wel wat ontspanning gebruiken. Kom lekker bij in je eigen appartement dat van alle gemakken is voorzien!
In de omgeving van Olympiade vind je natuurlijk niet alleen maar sport. Ook winkels en scholen, kinderopvang en openbaar vervoer is er om de hoek. Ga ook eens voor een lekkere fietstocht door het Amsterdamse Bos, dineer in het centrum of kies voor een heerlijk boottochtje over de nabijgelegen Amstel. Vanuit Olympiade ben je op de fiets binnen 15 minuten bij het Olympisch Stadion en binnen 10 minuten in Stadshart Amstelveen. Werk je op de Zuidas of in Hoofddorp? Het openbaar vervoer brengt je daar in 25 minuten. De Ring A10 ligt op nog geen 5 minuten rijden met de auto. Kijk hieronder op het kaartje en vergelijk!

ONTDEK DE OMGEVING

10 minuten Stadshart Amstelveen
25 minuten Zuidas
5 minuten ring A10
2 minuten
5 minuten
TOP 10 REASONS TO BUY
1
Wonen in Olympiade is wonen in een actieve woonwijk nabij de sportvelden in het groene Amstelveen.
2
Buiten is het nieuwe binnen! Alle woningen hebben grote balkons of comfortabele dakterrassen en een gezamenlijk park van 2 voetbalvelden groot. Dat geeft een heerlijk vrij gevoel.
3
Mix van koopappartementen van 55 tot bijna 180 m², bestaande uit diverse types en voorzien van een eigen parkeerplaats en eigen grond.
4
Je loopt vanuit je appartement zo het park tussen de 7 gebouwen in. Hier kun je wandelen en sporten.
5
Olympiade biedt een gezond woonklimaat. Olympiade is uitgerust met duurzame vloerverwarming, verdiepingshoge ramen voor extra daglicht en wekt jouw energie voor warmte én koeling, duurzaam op!
6
Je moderne appartement is standaard uitgerust met een luxe keuken, een badkamer en toilet met fraai tegelwerk en hoogwaardig sanitair.
7
Niet alleen aan je auto maar ook je (e-)fiets, mountainbike of racefiets is gedacht. De appartementengebouwen hebben een lift naar de parkeergarage en er is ruimte voor je fiets in afgesloten fietsenstallingen.
8
Je woont in een wijk die bruist van de activiteiten met in de directe omgeving volop restaurants, winkels en Stadshart Amstelveen. Ook de Poel en het Amsterdamse Bos heb je bij de hand om gezond bezig te zijn én te blijven.
9
Je stapt zo op het openbaar vervoer: de halte naar Amsterdam Zuid ligt op 5 minuten lopen en van daar bereik je heel de Randstad!
10
Olympiade ligt perfect ten opzichte van de ring Amsterdam en andere uitvalswegen. Met 10 minuten rijden ben je op de Zuidas en het centrum van Amsterdam ligt op een klein halfuurtje fietsen.

MEET YOU AT THE PARK

Bijzonder aan de wijk Olympiade is vooral de aandacht voor het groen in de directe omgeving van je appartement. Met een park ter grootte van ongeveer twee voetbalvelden (ruim 10.000 m²) , kun je na je werk heerlijk een rondje gaan hardlopen, bootcampen of samen een wandeling maken tussen de gebouwen. Die dragen, geheel in de stijl van de wijk, namen als Barcelona 1992 of Athene 1896. Wonen in Olympiade staat helemaal in het teken van jouw sportieve levensstijl!

NIEUWSGIERIG NAAR DE APPARTMENTEN?